Koiranpuron suuri Koirametsä on kahdeksan hehtaarin metsäalue Joensuun Louhiojalla, ja aitausta kiertää koko matkalta 1,5-1,8 metrin korkuinen aita. Alue mahdollistaa koirille vapaan ja turvallisen liikkumisen ja omistajalle rennon kävelyretken. Koiranpuron aitaukset varataan nettiajanvarauksen kautta omaan yksityiseen käyttöön, eli kukaan ulkopuolinen ei ulkoile aitauksessa samaan aikaan. 

 

Alueiden käyttö ja alueella kulkeminen on käyttäjän omalla vastuulla.

 

Huomioithan, että Koirametsän alue on suuri, ja sekä aitaus että ympäristö aitoa metsää. Aita estää isohkojen metsäneläinten pääsyn sisälle, mutta se ei välttämättä estä pienempien metsäneläinten liikkumista. Vaikka aluetta ja aitoja on käyty, ja tullaan käymään, jatkuvasti tarkasti läpi, voi 8 hehtaarin alueella silti mahdollisesti liikkua pieniä metsäneläimiä.

Miksi lähtisit ulkoilulle Koirametsään?

Koirametsä tarjoaa koiranomistajille mahdollisuuden ulkoiluttaa koiraansa vapaana ja turvallisesti. Kaikille koirille ei vapaana ulkoileminen ole yleensä mahdollista, sillä koira saattaa olla liian kiinnostunut ympäristön muista ärsykkeistä. Julkiset koirapuistot taas ovat usein riskialttiita paikkoja, sillä ne ovat avoinna kaikille, ja vieraiden koirien välillä voi joskus tulla eripuraa. Koirametsän aidatun alueen sisäpuolella ei varaamallasi ulkoiluvuorolla ulkoile kukaan ulkopuolinen.

 

Laki myös määrää koirat pidettäväksi kiinni 1.3.–19.8. välisenä aikana.

Aidattu Koirametsä antaa koirille tilaisuuden ulkoilla koiramaisesti myös tänä aikana.

Vapaa liikunta lisää koiran hyvinvointia rutkasti, ja mitä enemmän koira saa liikuntaa ja virikkeellistä puuhaa, sitä vähemmälle se jättää epätoivotun tekemisen.

Koirametsässä voi spurttailla vapaasti

Koirametsässä koirasi voi vapaasti juoksennella, tonkia ja nuuhkutella. Koirametsässä et tarvitse hihnaa, vaan voit laskea koirasi vapaasti menemään. Tutkittavia polkuja ja reittejä riittää pidemmäksikin aikaa. Koirat nauttivat vapaudesta, joka on niiden hyvinvoinnin avain. Metsä taas tarjoaa koirille mielekästä tekemistä loputtomiin. 

 

Koirametsä on kahdeksan hehtaarin kokoinen aidattu alue, jossa vaihteleva maasto takaa mielenkiintoiset puitteet lenkkeilylle. Alueen alkupäästä löytyy virtaava Matopuro, jossa on etenkin lämpimillä keleillä hyvä ottaa alku- ja loppuvilvoittelut. Hieman alueen ulkopuolelta löytyy myös suurempi Loiranpuro, joka on kuitenkin turvallisuussyistä jätetty aitojen ulkopuolelle. Puron viereltä löytyy kuitenkin kulkuportti, josta pääsee halutessaan tutkimaan puroa.

Alueelta löytyy myös hämyistä kuusikkoa, joiden oksien alla on jännittäviä piiloja, pehmeää mäntykangasta sekä tiheää taimikkoa seikkailunhaluisille hurjapäille. Lisäksi metsästä löytyy pomppukiviä ja puunrunkoja, joilla harjoitella tasapainoa. Metsän halki kulkee myös metsäautotie.

Varausohjeet

Vuorot Koirametsään varataan ja maksetaan verkkokaupassa. Linkin verkkokauppaan löydät alta. Varattuasi vuoron saat heti sähköpostiisi vahvistusviestin, josta löydät myös ohjeet paikalle saapumiseen sekä aitauksen käyttöön. Saat myöhemmin vielä erillisessä sähköpostissa avainkoodin. 
MIKÄLI ET VARAUKSEN JÄLKEEN SAANUT VAHVISTUSVIESTIÄ, VARAUS EI TODENNÄKÖISESTI TULLUT LÄPI. OLETHAN SILLOIN YHTEYDESSÄ INFO@KOIRANPURO.FI

 

Huomaathan, että vuoroa ei voi varata alle 6 tunnin päähän. Tämä siitä syystä, että lähetämme avainkoodit vielä käsin, emmekä välttämättä pysty reagoimaan viime hetken varauksiin. Voit kysellä viime hetken vuoroja tekstiviestillä puh. 040 752 7709. Emme voi aina taata vuoroja pikaisella aikataululla, mutta monesti pystymme joustamaan. 

 

Mikäli varasit vuoron vahingossa väärälle ajankohdalle, niin ole meihin yhteydessä, äläkä peru vanhaa vuoroa ja osta uutta. Me annamme ohjeet uuden vuoron varaukseen.

 

Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen linkistä. Vuoro voidaan myös siirtää veloituksetta. 

 

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu vuoroa edeltävä vuorokauden aikana, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutus tapahtuu saman vuorokauden aikana kuin milloin itse varaus on, palautetaan 50% maksusta. 

Mikäli koirasi tai sinä itse sairastut, tai sää yllättää (kaatosade, helle, paukkupakkanen), niin vuoroa saa totta kai aina veloituksetta siirtää. Korvaava vuoro tulee kuitenkin käyttää 2 kuukauden kuluessa.

Ajanvaraus Katso yhteystiedot