Koiranpuron ohjeet ja hinnasto

Nettiajanvaraus

VARAUSOHJEET

Vuorot Koirametsään varataan ja maksetaan verkkokaupassa. Varattuasi vuoron saat heti sähköpostiisi vahvistusviestin. Saat myöhemmin vielä erillisessä sähköpostissa avainkoodin


MIKÄLI ET VARAUKSEN JÄLKEEN SAANUT VAHVISTUSVIESTIÄ, VARAUS EI TODENNÄKÖISESTI TULLUT LÄPI. OLETHAN SILLOIN YHTEYDESSÄ INFO@KOIRANPURO.FI

 

Mikäli varasit vuoron vahingossa väärälle ajankohdalle, niin ole meihin yhteydessä, äläkä peru vanhaa vuoroa ja osta uutta. Me annamme ohjeet uuden vuoron varaukseen.

 

Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen linkistä. Vuoro voidaan myös siirtää veloituksetta. 

 

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu vuoroa edeltävä vuorokauden aikana, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutus tapahtuu saman vuorokauden aikana kuin milloin itse varaus on, palautetaan 50% maksusta. 

Mikäli koirasi tai sinä itse sairastut, tai sää yllättää (kaatosade, helle, paukkupakkanen), niin vuoroa saa totta kai aina veloituksetta siirtää. Korvaava vuoro tulee kuitenkin käyttää 2 kuukauden kuluessa.

Ajanvaraus Katso yhteystiedot

AJO-OHJEET

Navigaattoriin kannattaa syöttää osoitteeksi LOIRANTIE (ei Loiranpurontie), ja jatkaa siitä ohjeiden mukaisesti. Loiranpurontie vie metsän takaportille, josta et pääse sisään.

 

  1. Eno-Joensuuntietä Louhiojalle saavuttaessa käännytään Riutantielle.
  2. Riutantietä ajetaan 650 metriä, kunnes Y-risteyksessä erkanevat Riutantie ja Mustavaarantie. Käänny oikealle Mustavaarantielle.
  3. Mustavaarantietä ajetaan pari sataa metriä, kunnes käännytään oikealle Loirantielle.
  4. Loirantietä ajetaan yksi kilometri, minkä jälkeen yleinen tie päättyy (oikealle kaartuu viimeisen talon pihatie), älä käänny oikealle, vaan jatka suoraan vielä pari sataa metriä, kunnes Koirametsän sisäänkäynti näkyy vasemmalla puolella.

 

Myös Juuan/Kolin/Lieksan suunnasta tulevien täytyy ajaa metsään ylläolevaa reittiä, eli Eno-Joensuuntien kautta. Navigaattori saattaa joskus opastaa ajamaan Ruohosuontien kautta, joka ei ole kunnossa.

 

Mikäli taas saavut Mustavaarantietä Lieksasta päin, älä käänny Loiranpurontielle, vaan jatka siitä ohi vielä parisen kilometriä Loirantielle saakka. 

 

 

YLEISET OHJEET

Tulethan käymään vain terveen koiran kanssa. Rokotukset on oltava voimassa kennelliiton sääntöjen mukaisesti. Ethän vieraile juoksuisen nartun kanssa, jotta kaikilla koirilla olisi mahdollisuus nauttia stressittömästä ja leppoisasta ulkoilusta.

 

Kerääthän alueelta oman koiran kakat sekä roskat. Alue on iso ja välimatkat pitkiä, joten olemme todenneet helpoimmaksi, että jokainen kerää jätökset kakkapusseihin. Portilla sekä polkujen varsilla on roskiksia.

 

Koirametsän alueella on jonkin verran vesipaikkoja, kuten sisäänkäynnillä oleva Matopuro. Koiran saa antaa juoda ja vilvoitella näissä vapaasti. Lisäski sekä puuceen että laavun edustalla on vesitonkat.

 

Ethän tupakoi Koirametsässä! Jokainen vierailija on käymässä toisen ihmisen mailla, ja on ikävää löytää tupakantumppeja metsätieltä - ne eivät koskaan maadu!

 

KOTALAAVU

Laavun käytöstä ei peritä erillistä maksua, mutta mikäli laavua haluaa käyttää tulentekoon, tulisi varaus tehdä vähintään 1,5 tunnille. Tämä ihan jo siitäkin syystä, että makkaranpaistoon ja muiden evästen tekoon on riittämiin aikaa, ja nuotio ehtisi ennen poistumista sammua. Mikäli nuotio ei kuitenkaan ole täysin sammunut ja aikasi loppuu, jätä se sammumaan itsekseen, äläkä käytä sammuttamiseen vettä. Näin ei seuraavalla käyttäjällä ole hankaluuksia saada tulta syttymään. Polttopuut ja sytykkeet löytyvät laavun läheisyydestä, kuten myös puucee. Laavulla on myös makkaratikkuja, grilliritilä ja pannu nuotiokahveja varten.  

 

HINNASTO

 

  • Irtovuorot 1 tunti                            28,00 € / 1 tunti
  • Irtovuorot 1,5 tuntia                        40,00 € / 2 tuntia
  • Irtovuorot 2 tuntia                           48,00 € / 2 tuntia
  • Irtovuorot 3 tuntia                           66,00 € / 3 tuntia
  • 5 tunnin sarjakortti (voimassa 3kk)      120,00€
  • 10 tunnin sarjakortti (voimassa 6kk)    200,00€

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Varaamallesi vuorolle kuuluu myös 30 minuutin tauko ennen seuraavaa vuoroa. Saavuthan alueelle enintään 5 minuuttia ennen oman vuorosi alkamista. Poistu oman vuorosi jälkeen alueelta 10 minuutin sisällä. Pystymme näin turvaamaan jokaiselle rauhallisen ja stressittömän kokemuksen. Tie alueelle on kapea, joten näin takaamme myös jokaiselle avoimen reitin poistua.

 

Alueelle ajetaan hiekkatietä pitkin. Koirametsän portista voi ajaa autolla sisään, joten koirat on helppo päästää kyydistä suoraan vapaaksi. Myös aitauksen sisällä olevaa tietä saa ajaa, mutta etenkin matalapohjaisilla autoilla kannattaa varoa tien kiviä ja monttuja. Koirametsän alkupäässä on kääntöpaikka autoille.

 

Portissa on koodilla varustettu avainpiilo, josta löydät portin avaimen. Saat oman sisäänpääsykoodin sähköpostilla viimeistään 6 tuntia ennen varaustasi. Muistathan laittaa avaimen takaisin avainpiiloon käytön jälkeen. Olethan tarkkana, että portti on visusti kiinni oleskellessasi alueella ja että suljet portit myös lähtiessäsi. Koiran on oltava kytkettynä aina, kun kuljet aitauksen ulkopuolella.

 

Pyri portille hyvissä ajoin ennen vuorosi päättymistä. Jos koirasi on vaikeasti kiinniotettava, varaa tarpeeksi aikaa sen kytkemiseen. Jos olet vaarassa myöhästyä poistumisesta, soita meille hyvissä ajoin, niin voimme auttaa ja ilmoittaa seuraavalle varaajalle.

 

 

TURVALLISUUS KOIRANPUROLLA

Koiranpuron alueita kiertävät 1,5–1,8 metriä korkeat aidat. Aidan alareunoja on vahvistettu sieltä täältä kivillä ja puunrungoilla, minkä lisäksi aitaverkkoa on paikoin vedetty pienen matkaa maata pitkin. Asiakkaan omalle vastuulle jää harkita, onko aita riittävä pidättelemään omaa koiraa. Innokkaimmat kaivurit eivät välttämättä pysy aidoissa, sillä alahelmoja ei ole kaivettu maahan sisään, ja mikäli koirasi on kykenevä hyppäämään/kiipeämään korkeankin aidan yli, ei ulkoilu Koiranpurolla välttämättä ole 100 % turvallista.

 

Jokainen ulkoilee Koiranpuron aitauksissa omalla vastuullaan. Koiranpuro ei ota vastuuta omistajille tai koirille sattuneista mahdollisista tapaturmista. Vaikka pahimmat vaaranpaikat pyritään poistamaan, on metsässä koloja, kuoppia, kiviä, keppejä ja raivattuja puita aitaustöiden jäljiltä. Alue on aitoa, raakaa ja paikoin hyvinkin tiheää metsää. Muista myös itse pukeutua asianmukaisesti. Kesäaikaan alueella on hyttysiä ja paarmoja, joten kannattaa muistaa suojautua myös niitä ajatellen.

 

Ongelmatilanteissa soita 040 752 7709/Essi tai 040 744 9530/Matti. Olemme paikalla mahdollisuuksien mukaan, mutta koska Koiranpuro on aina auki, se toimii itsepalveluperiaatteella.